péntek, 24 május 2024
  • Pálya; felszerelések; szervezett játékok ...
    hogy neked csak az élménnyel kelljen törődnöd!
  • Airsoft mindenkinek!!
    A kezdőtől a profi szintig!
  • Légy részese az élménynek!
    Erre mindig emlékezni fogsz!

Szabályzat

 

A Militaryairsoft márkanevű airsoftjáték és airsoft lövészet szervezőjének Navreczki Zoltán egyéni vállalkozónak, az általa szervezett airsoft játékokra vonatkozó szabályzatának elfogadása kötelező a játékosok és a kísérők (nézők) részéről is! A fent említett szabályzat maradéktalan elfogadása nélkül nem kezdhető meg a program, a résztvevő nem tartózkodhat a pálya területén! 

A szabályzat betartása kötelező minden résztvevő számára!

 

A játékot minden résztvevő saját felelősségére veszi igénybe, melyet jelen szabályzat elfogadásával törvényesít! A játék megkezdése előtt kérheti a játékos a szervezőt, hogy nézzék át a pálya veszélyeit, hogy objektíven dönthessen a szabályzat és a felelőssége vállalásáról!

 

A szervezőt, jelen esetben Navreczki Zoltán egyéni vállalkozót, semmi felelősség nem terheli a játékosok testi, lelki, anyagi károsodásának vonatkozásában! 

 

A játékosok jelen nyilatkozat aláírásával vállalják az anyagi felelősségüket a  fegyverek és a felszerelés elromlásának tekintetében! A felszerelésre vigyáznak, nem dobálhatják, nem törhetik el, kizárólag rendeltetésszerű használat a megengedett! A pálya területén kívülre nem vihető a felszerelés! 

 

A játékosok által másoknak okozott testi, lelki, anyagi károkért a játékosok a felelősek, a szervezőt felelősség nem terheli ilyen vonatkozásban sem! A pálya területéről kilőni vagy a szomszédos utak fele fordítani a fegyvert szigorúan tilos!

 

A pályára lépő embereknek az eligazítás után kötelező a szem és arcvédelem, melyet a játékvezető engedélyével vehet csak le, amikor arra jelt kap! Ha valaki leveszi a szemvédőt a játékvezető engedélye nélkül, azonnal ki van zárva a játékból és az addigi játékidőt arányosan ki kell fizetnie! Ha valaki szemvédő nélküli személyt lát a pályán, kötelessége a játékot megállítani, majd figyelmeztetni őt a veszélyről és kikísérni a pályáról! 

 

A pálya területe kettős határvonallal van jelölve! A pálya határa egyrészről a jelzőszalagokkal van megjelölve, másrészről környezet összetétele egyértelműen megváltozik a terület a pálya határa után! 

 

A játékot alkohol, drog és bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt tilos játszani!

 

A pályán élő állatokra lőni és bántalmazni őket szigorúan tilos! A pályán esetlegesen előforduló állatokért és az általuk okozott károkért, felelősséget nem vállal a szervezőség! 

Részvétel az airsoft játékokon 18 év alatt a törvényes képviselő írásos engedélyével történhet.

Minimum korhatár 15 év.

A bérelt fegyverekbe kizárólag a szervező által adott lőszer használható! A nem megfelelő vagy koszos lőszer használata a fegyvereket tönkre teheti, amelyekért viszont a bérlő anyagi felelősséget vállal a játék kezdetén!

 

A játék egyéb szabályzata a MASZ (Magyar Airsoft Szabályzat) legfrissebb verziója, melyet a szervező kikérdezhet a játék előtt! 

 

 

Facebook Page Display