péntek, 12 július 2024

Játékok

Az airsoft rengeteg módon játszható, függ a résztvevők számától, a terepadottságoktól és természetesen a választott témától is.

 

Több játék közül is választhattok, a legkedveltebbek:

 

Brother In Arms - A dzsungel és a rejtőzködés kedvelőinek ...

Tájékozódás, felderítés, rejtőzködés ...

Szinte csak a mozgás és a hangok észlelhetők, valahol viszont lesben áll az ellenség, rejtett bunkerében. 

Két csapat felderítői megkeresik a másik fél bázisát, viszont lehet, hogy már a bázis előtt találkoznak ...

Cél a másik csapat kiiktatása és a bunker zászlajának megszerzése.

 

 

CQB - Egy elhagyatott épület és a terroristák ...

A felderítés szerint a terroristák bázisa egy elhagyatott épületben van, valahol a dzsungelben. Meg kell találni az épületet, taktikát kitalálni az egység bevételére, kiszúrni a mesterlövészeket és a bejáratok valamelyikén betörni. Utána a fedezékeket keresve, együttműködve kiiktatni a terroristákat, kiknek igen jól kiépített bázisuk van. 

Másrészről kitalálni a bevehetetlen erőd taktikáját, és figyelni minden apró jelre, hogy honnan jön a támadás - az erődök bevehetetlennek tűnnek, de akadnak gyenge pontok, melyeket kihasználva, az ellenség győzhet.

 

 

Columbia - End Of Civilization

A civilizáció peremén, a kolumbiai drog kartelek titkos bázisáról el kell rabolni a kikészített anyagot, hogy egy titkos társaság vád alá helyezhessen bizonyos embereket. 

Fel kell kutatni a saját bázisunktól haladva a közeli lerakatukat, mely a műholdképek szerint egy betonbunkerben van őrizve. A kartel viszont már értesült az egység érkezéséről és megteszik a szükséges lépéseket. Lehet az erdőben, lehet az épületben ütközik a csapat ellenállásba.

Másrészről, a kormány csapatok közt van egy beépített ember, aki az utolsó percben is okozhat meglepetéseket. Előre kell nyomulni, a csapat egy része viszont őrzi a "csomagokat" melyeket minden áron meg kell védeni!

 

 

A hajtóvadászat

A maffia is halad a korral! Új fogadások köttetnek, az illegális gladiátor harcokat és a kutyaviadalokat már felváltotta a hajtóvadászat! Az újdonsült milliárdosoknak az új szórakozása, hogy pár "eltűntnek nyilvánított" rabszolgát elenged a vadonba egy fegyverrel és egy-egy elrejtett tárral. Kapnak pár perc előnyt és a felspécizett fegyvereikkel el is indulhat az egyenlőtlen harc az életért. Jobb mint az oroszrulett! A fogadásokat meg lehet tenni a játék elején!

Facebook Page Display